Dags för Elmässan Syd 2018!

Den 24 januari klockan 9 öppnar dörrarna för årets Elmässa Syd. Det är Nordens största mässa och en mötesplats för människor i branschen. Självklart kommer Nexans att vara där då vi har många produktnyheter att visa.

En av de stora nyheterna är att vi har uppgraderat vår installationskabel EQLQ Easy® med en mindre ytterdiameter. Detta gör att den får bättre böjbarhet och är smidigare att arbeta med. Den tar dessutom mindre installationsplats.

 

Smidiga och lättskalade kablar

Inom tele, larm och säkerhet har nu de fem vanligaste kabelfamiljerna ersatts med tre lättskalade Easy-familjer, EQQXB Easy™, EQQRB Easy™ och EQQYB Easy™. Resultatet blir ett smidigare och bättre val för dig.

 

Satsning inom infrastruktur

Nytt för i år är att vi även tar med ett litet utbud för våra infrastrukturskunder. Ett nytt förkontakterat Tetr@xs-uttag med en flexibel och robust halogenfri kabel för installation i fastighetsnät. Vi visar vår   19” ODF-enhet som förenklar hanteringen av fiberanslutningar.

Du kan läsa mer om våra produktnyheter på vår mässajt och som vanligt kommer vi att ha många aktiviteter i montern. Du kan delta i en spännande skaltävling och titta på vår framgångsrika Ultimate-film medans du njuter av en kopp kaffe. Självklart kommer du kunna provskala, känna och klämma på våra kablar och få mer nyttig information.


Öppettider på MalmöMässan

Onsdag 24 januari: 9.00 -17.00

Torsdag 25 januari: 9.00 -16.00

Mässgatan 6, 215 32 Malmö

Varmt välkommen till Nexans monter C:05!

Nexans på Elmässan Syd