Hjälp oss göra världen lite bättre

Känner du till en ideell organisation eller förening som jobbar med att ge fler tillgång till el? Kanske kan Nexans hjälpa till?

Call for projects

Nexans Foundation grundades för att stödja välgörenhetsprojekt som kämpar mot fattigdom och som försöker ge alla tillgång till el världen över. Just nu vill vi ha in förslag på projekt som vi kan stötta.

Om du känner till en idell förening eller organisation som jobbar med utvecklingsprojekt någonstans i världen där det fattas tillgång till el,  uppmuntra dem att beskriva sitt projekt på Foundations hemsida: www.fondationnexans.com/en/ eller så kan de skicka ett mail till fondationnexans@nexans.com.

Vårt upprop ”The call for projects” är öppet mellan 22 januari och 10 april.

 

Nexans Foundation har kunnat hjälpa till

I 30 år har Elektriker utan gränser arbetat outtröttligt för att minska ojämlikheten i tillgången till energi i världen. 30 år av åtgärder för att möta de fattigas vitala behov, vilket bidrar till att täcka många väsentliga livsbehov: tillgång till el och vatten.
Nexans Foundation stödjer ESF sedan 2013. 11 projekt har genomförts i 10 länder tack vare vårt partnerskap. Vill du veta mer kika in på Nexans Foundations hemsida: www.fondationnexans.com/en/.

 

Kontaktperson:

Employee Engagement Manager
Isabelle EDWARDS
isabelle.edwards@nexans.com

Nexans Foundations projects