Tjänster

Med Nexans tjänster och support längs hela spåret

Global specialkompetens

Eftersom Nexans behärskar alla kabelteknologier kan vi erbjuda såväl effektiv modernisering och utbyggnad av gamla nät som installation av nya. Eftersom kostnadspressen på järnvägs- och stadstrafiksystem är enorm har Nexans utvecklat avancerade nyckelfärdiga produkter, vilka omfattar systemkonstruktion, projektledning och underhåll.

Lokal närvaro

Med vår erfarenhet från Europa och vår kunskap om internationella standarder kan vi agera globalt, även i fråga om projekt över nationsgränserna. Nexans kan ofta erbjuda kunderna lokala produktionsresurser och snabb leverans. De viktigaste produkterna uppfyller i alla delar standarderna för sydöstra Asien (inklusive Kinas CCC-standard).

Tekniskt ledande företag

Utifrån bolagets kunskaper om traditionella och nya tågteknologier, till exempel höghastighetslinjer, radiobaserad tågkontroll och maglev-elsystem, har Nexans fortsatt att utveckla sina produkter på alla nivåer. Genom att fokusera på tillämpningen kan vi konstruera speciallösningar för tunnlar, stads- och stambanenät samt stationer, alltid med brandsäkerheten i fokus.

Kontakt:

Dag Hamm Försäljning Telekom Key Accounts and Export
Tel 0325 - 801 81
Fax 0325 - 803 25
dag.hamm@nexans.com