Framgångsexempel

Nexans finns överallt där du kan behöva en kabel

success stories

 

success stories 1Entrådiga kablar

Nexans levererar kablar av klass 105 °C till fordonskomponentleverantörerna Lear Corporation och SEWS-Cabind, PVC-kablar för Dacia/Renaults Logan i Rumänien, Marocko och Ryssland, samt högtemperaturkablar för Daimler Trucks.

Flertrådiga kablar

Många lastbilstillverkare använder kablar med dubbel isolering (i stället för korrugerade rör) för att förbättra vibrationsdämpning och uppfylla reglerna för transport av farligt gods.

Batterikablar

Tåliga, dubbelisolerade batterikablar säljs till Delphi och Durapart industries AS för Volvo. Det finns även halogenfria lösningar för klass B till D.

success stories 2Sensorledare

Våra ABS-ledare levereras främst till lastbilsmarknaden, bland annat de största aktörerna som Daimler Trucks, Scania och Volvo.

Kablar för hybrid- och elbilar/bussar/lastbilar

Våra ABS-ledare levereras främst till lastbilsmarknaden, bland annat de största aktörerna som Daimler Trucks, Scania och Volvo.

Kablar för förarsystem

En växande trend bland franska tillverkare, men våra koaxialkablar används för närvarande även i Volkswagenbilar.

Högtemperaturkablar

Nexans förser direktleverantörer som Bosch och Delphi med PTFE-isolerade ledare som används av alla större tillverkningsföretag inom fordonsbranschen. En halogenfri, brandbeständig (HFFR) isolering har nu utvecklats för klass D-applikationer (upp till 150 °C) för både fler- och entrådiga ledare.