Nexans lösningar

Säkrare och miljövänligare kabellösningar

Nexans' answersNexans erbjuder ett komplett utbud av innovativa kabel lösningar för att säkerställa säkerhet och miljö-vänlighet i dagens byggnader.
  • Bostäder: Utöver standardsortimentet av kablar, erbjuder Nexans ett brett sortiment av specialkablar och nätverkslösningar för att möta de ökande kraven på information i det moderna hemmet, samtidigt som vi erbjuder nya nivåer av säkerhet och bekvämlighet.
  • Offentliga- och kontorsbyggnader: Nexans har ett nära samarbete med byggherrar och installatörer för att identifiera behoven för specifika byggnader och nya funktioner såsom  datacenter, säkerhetstjänster och serverhallar. I vissa fall innebär detta att uppgradera till andra kabeltyper, optiska fiberkablar, aktiv och passiv utrustning, och i andra, en sammanslagning av multifunktionella applikationer (t.ex. tal och video-över-IP) på ett förstärkt LAN system.
  • Industribyggnader: Med Ethernet som snabbt håller på att bli en gemensam plattform för industrier att ansluta maskiner, robotar och utrustningen på fabriksgolvet med säljare / ordermottagning, har Nexans utvecklat ett antal industriella lösningar, inklusive öppna standarder och arkitekturer samt Ethernet för industrin. Brandskadebegränsande kablar (halogenfria flamskyddade kablar) skyddar både människor och utrustning. Kablar för industrin är miljövänliga (blyfria och låg EMI) och är helt återvinningsbara.