Tjänster – underhåll som räcker hela livslängden

Skydda värdet på kraftnät med vätskefyllda högspänningskablar

MaintenanceAllt eftersom ett elnät växer tillkommer kablar av många typer, vilket ger upphov till ett komplext transmissionsnät där pappersisolerade, vätskefyllda kablar, massaimpregnerade kablar och PEX-kablar ska samsas. Som tillverkare av båda kabeltyperna kan vi erbjuda den bästa lösningen – som kombinerar och kopplar samman oljefyllda kablar och PEX-kablar i samma elnät.

Och du vill förstås att ditt elnät ska fungera hela den planerade drifttiden utan problem med säkerhet, kvalitet och eltillgång Därför har Nexans utvecklat ett komplett underhållspaket som uppfyller dina förväntningar på långvarig funktion.

Som aktiv tillverkare av både traditionella vätskefyllda kablar och tillbehör och senaste generationens högspänningskablar, är Nexans ensamt om att kunna erbjuda support under produktens hela livslängd, Through-Life Support.

Vårt underhållspaket för vätskefyllda kabelnät inbegriper:

  • En tjänst med direktsvar via kostnadsfri telefonlinje för att tala med vår jourpersonal (ej call-center)
  • En premium-telefonlinje som är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan
  • Livscykelanalys
  • Avancerade tester och simulering
  • Utbildning i både gammal och ny kabel- och utrustningsteknik
  • Miljövänlig oljeavtappning, isärplockning och återvinning  

 

Denna moduluppbyggda tjänst är tillgänglig i fem större europeiska länder med stora volymer vätskefyllda kablar i sina elnät: Frankrike, Tyskland, Belgien, Schweiz och Norge. Tack vare Nexans internationella etablering kan vi också tillhandahålla vätskefyllda kablar, tillbehör, underhåll och modernisering i andra länder i Europa samt i Mellanöstern, i Nord- och Sydamerika, Australien och Sydostasien.