Fiberoptiska komponenter

Fiber access routing technology

  • Nexans skarvningsmoduler och skarvningshylsor optimerar fiberdragningen och garanterar därmed ett effektivt och enhetligt nätverk.
  • De är lätta att installera, tack vare en nyckelfärdig lösning för ODF:er, skarvboxar och anslutningspunkter.

     

    Nexans har levererat specialtillverkade skarvningshylsor till många järnvägsprojekt i Europa. Robusta skarvboxar kan hantera upprepade återanslutningar och hanterar en fiber-/kopparmix.

 

Läs  mer om våra Fiberoptiska komponenter.

 


Cables Solutions


Fiberoptiska skarv- och korskopplingsskåp
Tele - Data - Säkerhet/Fiberoptiska komponenter

Fiberoptiska väggskåp finns med olika uppbyggnad och konfiguration att användas vid skarvning, förgrening och/eller korskoppling av fiberoptisk kabel.

Fiberoptiska väggskåp finns i olika storlek och utförande. Valet av skåp är beroende av skåpets placering, typ av installation, antal fibrer samt det utrymme som finns till förfogande för installationen. Nexans sortiment innehåller skåp för skarvning, förgrening, korskoppling och i vissa fall en kombination av dessa funktioner. Skåpen är avsedda för inomhusinstallation.
Mer information och data finns att läsa under respektive produkt.

   
Fiberoptiska kundavslut
Tele - Data - Säkerhet/Fiberoptiska komponenter

Ett komplett sortiment av kundavslut för installation i telekommunikationsnät med höga kvalitets- och prestandakrav.
 

De kundavslut som Nexans erbjuder kan köpas som lös del eller förkontakterat. I de fall som kundavslutet levereras förkontakterat kan följande erbjudas.
En till fyra fibrer med kontakttyp SC och prestanda UPC eller APC. Kundavslutet levereras komplett med panelplatta, mellan¬stycken, kontakter, fästdetaljer för väggmontering och kabelinfästning samt med önskad kabellängd av kabeltyp GAGL, GOHGQ, TBU eller annan kabel enligt överrenskommelse.

   

Mer information