ODF:er och skarvboxar

ODFs and closures

  • Nexans flexibla förkontakterade korskopplingsboxar (ODF) erbjuder en komplett arkitektur för huvudkopplingsnoder och lokala accesspunkter.
  • Skarvskyddsboxar används längs spåret eller vid accesspunkterna till den lokala slingan.

     

    Nexans kan skräddarsy olika typer av skarv- och distributionsmoduler för alla möjliga behov av fiberinstallationer, inklusive väggmontering eller underjordiska utrymmen, som garanterar vattentäthet och brandsäkerhet.

 


Cables Solutions


Fiberoptiska skarvboxar
Tele - Data - Säkerhet/Fiberoptiska komponenter

Fiberoptiska skarvboxar används för skarvning och förgrening av fiberoptisk kabel. Skarvplatsens miljö avgör valet av skarvbox.

Skarvboxar för skarvning och förgrening av fiberoptisk kabel finns i olika storlek och utförande. Flera olika faktorer styr valet av den box som skall användas t.ex. kabeltyp, fibermängd, miljö, konfiguration (midspan) samt att säkerställa eventuella framtida förändringar. Dessa faktorer skall tas i beaktande när det slutliga valet av box skall göras.
 

Nexans sortiment innehåller boxar av olika storlek, konfiguration och material för att garantera säker installation oberoende av den miljö som skarplatsen har.

Mer information och data finns att läsa under respektive produkt.

   
Fiberoptiskt luftkabelsystem
Tele - Data - Säkerhet/Fiberoptiska komponenter

Nexans har sedan många år ett väl beprövat luftkabelsystem för att lösa marknadens krav på effektiva lösningar. Vi ser estetik, kostnadseffektivitet samt funktionalitet som en självklarhet vid framtagning av våra produkter. Byggsätet är ekonomiskt överlägset i områden där det finns stolpar. Systemet består av kablar, skarvboxar, korskopplingsboxar och upphängningsdon. Du ansluter på ett enkelt sätt nya kunder med förkontakterade droppkablar.

Mer information och data finns att läsa under respektive produkt.