Ultimate™

GRHL Ultimate™

En riktigt snabb mikrokabel.
Se filmen här

The Ultimate Experiment

Kablar som klarar tuffa nordiska förhållanden med kyla, värme och slitage.
Se filmen här

Kablar för ett nordiskt klimat

Kablar som ska tåla både tuffa kalla vintrar och varma somrar.
Se filmen här

Nexans Ultimate™

Ultimate™ är namnet på våra mikrokablar. Ett namn som tydligt signalerar kablarnas överlägsna prestanda. Kablarna testas minutiöst för att klara tuffa, nordiska förhållanden med kyla, värme och slitage. För att bevisa våra påståenden utmanande vi oss själva och stickade en kabeltröja.
Så optimerar vi våra Ultimate™-kablar
Kanske är vi lite för noggranna, men vi strävar alltid efter perfektion. Därför lägger vi ned extra tid och kraft för att resultatet ska bli det ultimata. Allt handlar om att skapa en enklare vardag för dig.
Långa blåslängder
Den optimala kombinationen av kabelns flexibilitet, kompakta konstruktion och egentillverkade mantelmaterial medför långa blåslängder.
Snabb och lätt installation
Snabbare och säkrare installation genom tydlig färgkodning och enkel avmantling samt anpassade leveranslängder för smidig hantering.
Vårt nordiska klimat
Rätt konstruktion och materialval ger bibehållen prestanda på kabeln trots årstidernas Nexans Ultimate TM_200_texttemperaturväxlingar och mekaniska påverkan vid tuffa förhållande som is, tjäle, sol och vatten.
Tillverkad i Grimsås
Våra Ultimate™-kablar utvecklas och tillverkas lokalt i Grimsås. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

 

 

Ultimate_218

 

Denna mikrokabel är optimerad för långa installationslängder på mer än tre kilometer med blåsteknik i dukter med innerdiameter från 8 mm beroende av fibertal och diameter. Levereras i längder upp till 16 km. Förutom att kabeln är konstruerad för vårt nordiska klimat har kabeln olikfärgade tuber, enligt färgstandard S12, för en förenklad och snabb installation.
 

GAGL Ultimate TM

 

GAGL Ultimate™ är en mikrofiberkabel optimerad för blåsteknik, utvecklad och tillverkad i Grimsås för tuffa nordiska förhållanden. Mekaniskt robust tack vare aramidgarn. Kan fås i långa längder, upp till 8000 meter.