Mitt Nexans - följ dina order!

Du kan enkelt och smidigt få information om dina order hos Nexans.

My Nexans Du kan följa dina dagliga affärer med Nexans. Via vår tjänst, Mitt Nexans, har du möjlighet att få tillgång till dina öppna order, orderstatus samt dokument kopplade till dina order.
 

Öppna order

En översikt som visar order som ännu inte är levererade. Här får du bland annat detaljerad information om:

  • Leveransdatum
  • Justerat leveransdatum
  • Bekräftat leveransdatum

För dina öppna order kan du söka på Nexans ordernummer, ditt ordernummer, leveransort eller ditt eventuella produktnummer. Därefter har du möjlighet att föra över resultatet av din sökning till en excellfil. Genom en prenumerationsfunktion har du även möjlighet att få information om ändringar som skett i dina order. Du väljer själv om detta skall ske dagligen, veckovis eller månadsvis.
 

Orderstatus

Här kan du söka på alla dina order och få information om och kring leveransen.

Önskar du snabbt få tillgång till ett dokument relaterat till en order få du detta enklast genom Mina dokument. Det kan gälla en kopia av orderbekräftelse, följesedel eller faktura.
 

Så här gör du

Önskar du mer information om möjligheten att kunna följa order via webben?

Klicka på länken nedan eller ring 0325-800 00 och be att få tala med Kundservice.

Jag vill bli kontaktad av Nexans

Med denna tjänst är vår förhoppning att öka vår tillgänglighet och att du snabbt och enkelt skall kunna få svar på de frågor du har gällande dina dagliga affärer med Nexans. Självklart kan du fortfarande nå vår kundservice via telefon.

Kontakt:

Åse Johnson Kundservicechef
Tel 0325-80130
Fax 0325-80325
ase.johnson@nexans.com

Nexans Sweden AB

Nexans Sweden, med ca 500 anställda, är Nexans svenska huvudbolag och utgör en viktig produktionsresurs för Nexans inom både kraft- och telekabelområdet, bland annat genom rollen som koordineringscentrum för bandfiberkablar. Företaget ligger i Grimsås i Västergötland och utgör även logistikcentrum för kunder i Norden och Baltikum. Vidare finns där marknadsavdelningar för försäljning i Sverige, Finland och Baltikum. Ett mindre dotterbolag finns i Gislaved och kompletterande säljkontor finns i Göteborg, Halmstad, Sandviken, Stockholm, Sundsvall och i Finland.