The Ultimate Colours

Våra fiberkablar är utvecklade för att klara tuffa, nordiska förhållanden. GRHL Ultimate™ har dessutom olikfärgade tuber.

Colours

GRHLDV ultimate Våra fiberkablar är utvecklade för att klara tuffa, nordiska förhållanden. GRHL Ultimate™ har dessutom olikfärgade tuber som följer samma färgordning som fibrerna. Det gör installationen både snabbare och säkrare. Du hittar det nya färg- och uppläggningsschemat  via länk till höger.

För en enklare vardag!

 

Några av fördelarna med Ultimate

Långa blåslängder

Den optimala kombinationen av kabelns flexibilitet, kompakta konstruktion och egentillverkade mantelmaterial gör det möjligt att skapa långa blåslängder.

Snabb och lätt installation

En tydlig färgkodning och enkel avmantling gör installationen snabb och  säker. Anpassade leveranslängder ger en smidig hantering. Dessutom klarar kablarna tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten.

Tål det nordiska klimatet

Kabelns konstruktion och material gör att den tål årstidernas temperaturväxlingar och mekaniska påverkan med bibehållen prestanda.

Tillverkas i Grimsås

Våra Ultimate™-kablar utvecklas och tillverkas i Grimsås. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

 

Se filmen The Ultimate Experiment!