Nexans stöttar CPR-kampanj som lanseras av Europacable

Behöver du veta mer om CPR? Ny kampanj ger dig verktygen.

CPR_200En ny undersökning visar att endast sex procent av de europeiska intressenterna är medvetna om vilka åtaganden man har utifrån byggproduktförordningen (CPR). Detta trots att förordningen (gällande kabel) har trätt i kraft och är obligatorisk för alla intressenter på byggmarknaden sedan juli 2017.
CPR-kampanjen, som lanseras av Europacable och stöttas av Nexans, syftar till att hjälpa alla i elbranschen att förstå konsekvenserna av CPR för de som jobbar med kabel och hjälpa dem att följa regelverket.

  • Från och med den 20 maj lanseras kampanjen i 15 länder i Europa
  • Elektriker, installatörer och andra verksamma i elbranschen kan anmäla sig till Min CPR Coach, Europacables utbildningsprogram Min CPR-coach
  • Olika aktiviteter kommer att äga rum och installatörer, konsulter och grossister får här tillgång till checklistor och informationsdokument (white paper) om varje medlemslands egna krav på brandprestanda för kablar

När du arbetar med Nexans kan du vara säker på att allt har tagits hand om. Nexans stöttar dig genom att tillhandahålla ett komplett sortiment av CPR-certifierade produkter. Vi tillhandahåller också information och tjänster för att underlätta ditt arbete.
För mer information om CPR, gå till Europacable

Mer information:

Kontakt:

Nyström Jenny Marketing Manager Nordics B&T
Tel 0325-80 202
jenny.nystrom@nexans.com