GRHL Ultimate™

En riktigt snabb mikrokabel.

Vi har utvecklat ett nytt mantelmaterial med ännu bättre blåsegenskaper. Så bra att vår mikrokabel kan blåsas över 3 km, vilket gör arbetet både snabbare och mer kostnadseffektivt. För att undvika onödiga skarvar levereras kabeln i längder upp till 16 km. Dessutom har den en ny, ännu tydligare och bestående märkning. För en enklare vardag!

 

Några av fördelarna med Ultimate

  • Unika blåsegenskaper

GRHL Ultimate™ har ett nytt glattare mantelmaterial som ger ännu bättre blåsegenskaper. Det går att blåsa kabeln över 3 km, vilket är otroligt bra.

  • Blåslängd över 3 km

Ett nytt mantelmaterial, den optimala kombinationen av kabelns flexibilitet, kompakta konstruktion och egentillverkade mantelmaterial gör det möjligt att skapa långa blåslängder.

  • Tydligare och bestående lasermärkning

Ny bättre, ännu tydligare och bestående lasermärkning.

  • För ett nordiskt klimat

Kabelns konstruktion och material gör att den tål årstidernas temperaturväxlingar och mekaniska påverkan med bibehållen prestanda. Kablarna klarar tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten.

  • Tillverkad i Grimsås

Våra Ultimate™-kablar utvecklas och tillverkas i Grimsås. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

  • Snabb och lätt installation

En tydlig färgkodning, leveranslängder upp till 16 km, långa blåslängder över 3 km och enkel avmantling gör installationen snabb och säker. Dessutom klarar kablarna tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten.

Mer om GRHL Ultimate™

Kontakt:

Mikael Claesson Produktchef Fiberoptiska kablar
Tel 0325-805 43
mikael.claesson@nexans.com