Ledigt jobb som redovisningsekonom till Nexans

Är du en analytisk person med erfarenhet från redovisning och bokslut? Vill du arbeta i en spännande koncern där du får möjlighet att bidra till utveckling? Just nu söker vi en redovisningsekonom till Nexans i Grimsås!

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen och månadsbokslut. Du kommer även att arbeta med momsdeklarationer, budgetarbete och rapportering till koncernen. I rollen ingår att kontinuerligt utveckla rutiner och processer inom redovisning. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om sex medarbetare och rapportera till CFO/Ekonomichef.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi på universitets- eller högskolenivå. Du har 3-5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning och bokslutsarbete. Du talar och skriver svenska och engelska flytande och har goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Microsoft Dynamics och Medius Flow. Som person är du ansvarstagande, prestigelös och flexibel, du kan arbeta under eget ansvar inom givna tidsramar. Du tycker om att arbeta strukturerat och drivs av att leverera med hög kvalitet tillsammans med dina kollegor.

Om Nexans
I Sverige, liksom i världen, är Nexans en av de största leverantörerna av kablar och tillbehör. Vi förser svenska installatörer, infrastrukturbyggare och industrin med en oslagbar bredd av produkter av högsta kvalitet, hämtade både från inhemsk produktion och från produktion i Nexans andra länder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Nexans med Experis som är en del av ManpowerGroup. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontakta Sophie Jörnelius på 036-17 30 51 eller Sophie.Jornelius@manpower.se
Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta Manpowers webbsupport på 020- 26 51 00.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer information:

Kontakt:

Sophie Jörnelius Manpower/Experis
Tel 036-17 30 51
Sophie.Jornelius@manpower.se