Nu är det snart dags för VIND 2018!

Att dra kabel för en vindkraftspark brukar vara en besvärlig historia. Med konceptet "Vind i väg" finns ett byggsätt som är snabbare, billigare och säkrare. Varmt välkommen!

Medvind för NexansÅrets tema är Färdplan för förnybart 2040! Hotet från den globala uppvärmningen växer. Men det gör också möjligheterna för vindkraft att erbjuda en konkurrenskraftig lösning på problemet. I Sverige ska minst 200 miljarder kronor investeras i ny vindkraft för att nå målet ett 100 % förnybart elsystem.

Bland annat kan du lyssna på Litauens energiminister Zygimantas Vaiciunas, som kommer diskutera ”Mer vindkraft - utan elcertifikat” och Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg. Där emellan hör du beslutsfattare från bransch, förvaltning och politik diskutera hur vindkraftsutvecklingen kan skapa ökad klimatnytta och konkurrenskraft.

Vind i väg – som ni kan se i vår monter är ett innovativt koncept där samarbetspartnerna är rörande överens om att utnyttja vägbygget till parken och samtidigt förbereda för kabelförläggning för att få en snabbare, billigare och säkrare förläggning.
Träffa oss på VIND 2018
Var: Münchenbryggeriet, Stockholm
När: 24-25 oktober

Monter: 24

Vi ses!