Nexans visar färg på SSNFs Årskonferens

Kablar med överlägsen prestanda och fasadskåp i olika färg. Den 19 - 20 mars deltar Nexans på Stadsnätsföreningens Årskonferens.

Svenska stadsnat_logotype_200Konferensen genomförs i år på Svenska Mässan i Göteborg. Nexans deltar som utställare och utlovar ett färgglatt mässdeltagande. Här kommer vi visa bland annat våra mikrokablar Ultimate samt våra färgade, unika fasadskåp.

Ultimate™
Ultimate är namnet på våra mikrokablar. Ett namn som tydligt signalerar kablarnas överlägsna prestanda. Kablarna utvecklas och testas minutiöst för att klara tuffa, nordiska förhållanden med kyla, värme och slitage.

För fasader har olika färger
Fastighetsägare investerar mycket tid och stora pengar på det exteriöra, på färg, fönster och detaljer. Men fasadskåpen har i alla tider varit vita och grå. Varför då? Nu ger vi alla stolta fasader en chans att leva ett värdigt liv, där det estetiska går hand i hand med det praktiska. För en enklare vardag.
 

Årskonferensen är en av de konferenser som anordnas av Stadsnätsföreningen i syfte att skapa ett nätverk mellan nätägare, leverantörer, myndigheter och andra samarbetspartner för att stärka branschen.

Hoppas vi ses!
Fasadskap_svart_500

 

Kontakt:

Malin Lindström Marknadskoordinator
Tel 0325-805 62
malin.lindstrom@nexans.com