Vårt fasadskåp nominerat i designtävling

"En bekräftelse på det fina arbete som vår produkt- och teknikavdelning har lagt ner på att ta fram fasadskåpet", menar kommunikationschef Eva Wallin.

Elfack Design AwardSedan 2007 har utmärkelsen Elfack Design Award delats ut i samband med Elfacksmässan. Innan mässan väljer en jury ut ett antal nominerade bidrag som får visa upp sin produkt i Design Award-montern på Elfack, som i år går av stapeln 7-10 maj.

 - I år är första gången som vi valt att skicka in något bidrag till Elfack Design Award. Vårt nya fasadskåp passar dock klockrent in i denna tävling, och jag kände redan när jag skickade in anmälan att vi hade goda chanser att bli nominerade, säger kommunikationschef Eva Wallin.  

Ett av tio nominerade bidrag

Nexans fasadskåp är ett av 10 nominerade bidrag, se samtliga företag på mässans hemsida. Den slutliga vinnaren röstas fram av mässbesökarna och presenteras under mässans näst sista dag, den 9 maj kl. 14.00 i F-hallen på Ljus-scenen.

 - Förutom lite extra uppmärksamhet och marknadsföring får vi med denna tävling även möjlighet att visa upp vårt fasadskåp och varumärke i lite andra forum än vi brukar. Det känns väldigt roligt. Dessutom är nomineringen en bekräftelse på det fina arbete som vår produkt- och teknikavdelning har lagt ner på att ta fram fasadskåpet, säger Eva.

För att nomineras
En jury har bedömt alla inkomna bidrag utifrån följande kriterier: vad särskiljer produkten ur ett designperspektiv, så som funktionalitet, användarvänlighet och varumärkesförstärkande fördelar med produktens designmässiga kvalitéer.

Elfack Design Award_500

Kontakt:

Eva Wallin Kommunikationschef
Tel 0325 - 801 98
Fax 0325 - 803 24
eva.wallin@nexans.com