Vinnarna från ELFACK 2019!

Grattis ni som vunnit i vår montertävling under Elfack. Vi vill även passa på att tacka alla som kom och besökte vår monter!

Kaffe_200Även i år var Elfack en riktigt lyckad mässa för Nexans med mycket folk som besökte oss. Stadens kafferosteri stod i vår monter och hade egen barrista som bjöd på gott kaffe på färskmalda bönor. 850 koppar bryggdes på fyra dagar...

Premiär för vår nya film
Vi visade också vår nya film Mitt i skogen - Mitt i världen, där några av skådespelarna, som till vardags jobbar som elektriker, samtidigt besökte oss på mässan och kunde se sig själva på vita duken. Filmen är ett samarbete mellan Marknad och Kommunikation och är tänkt att vara en film både för våra kunder, leverantörer, samarbetspartners och för den som är intresserad av att börja arbeta på Nexans.
Stort intresse för vår styrkabel
Av våra produkter var det vår nya styrkabel för elfordon - FQLQ EasyTM Styr som rönte mest uppmärksamhet.
- Det är en unik kabel som genom effektstyrning kan reglera och utnyttja abonnemanget på bästa sätt, säger Aron Andersson, produktchef installation. 
Årets vinnare
I årets montertävling gällde det att ha snabb reaktionsförmåga och så fort som möjligt släcka 30 tända lampor. Vi korade en vinnare varje dag på mässan, vinnare som vi stolt presenterar här:

Vinnarna från ELFACK 2019 Tid
Tisdag    
Sam Lindström Åsbro Kursgård   14,39
Onsdag    
Andreas Vahtera Labrobot Products AB   13,58
Torsdag    
Casper Engdahl Landskrona Energi AB   13,48
Fredag    
Dennis Pakkala Anderstorps Elservice AB  13,53

Grymt jobbat av er! Vi ses igen 2021 om inte tidigare.

Mässa_300 Montertävling elfack 300
Elfack 2019. Fullt av folk vid Nexans monter. I vår montertävling gällde det att ha snabb reaktionsförmåga och släcka ned alla lampor som tändes.

 

Kontakt:

Malin Lindström Marknadskoordinator
Tel 0325-805 62
malin.lindstrom@nexans.com