Umeå - Here we come! Elmässan Norr 2019

Välkommen till Nexans på Elmässan Norr 2019. I år hittar ni oss i monter C:05. Och precis som vanligt har vi fyllt vår monter med produktnyheter och annat skoj.

Detta är andra gången som Elmässan Norr genomförs i Noliahallen, Umeå. Den enda mötesplatsen i norra Sverige där du kan känna, klämma samt uppleva produktnyheter och lösningar som gör din vardag enklare!

På installationssidan visar vi stolt upp våra nya, ännu bättre förpackningar. Passa också på att se kabeln som alla pratar om - stigarkabeln MQQ. Eller våra nya, vitare Easy-kablar - för ett ännu snyggare resultat. Sen tar vi även med vår unika FQLQ Easy™ Styr 5G6 + 2x0,75 mm². Det är en anpassad kabel för matning till laddstolpar eller laddboxar.

Inom infrastruktur, välkommen att upptäcka vår Ultimate-familj. Onödigt bra fiberkablar som är utvecklade för att klara tuffa, nordiska förhållanden. Självklart tar vi med våra unika fasadskåp - Sju färger på fasadskåp för att fasader har olika färg.

Seminarie - Lyssna på vår produktchef Mats Klarén som svarar och förklarar:

”Nya brandklasser på kabel sedan 2017, hur blev det?”

Varför brandklasser enligt CPR, vilka krav ställer Boverket, vad gäller i utrymningsvägar och vilken regel gäller för inkommande kabel? Onsdag den 28 augusti kl 10:30 på Elscenen.
 

Utmana dina kollegor
Du kommer kunna delta i en spännande reaktionstävling med chans att vinna fina priser. Så utmana dina kollegor och kom och besök oss i montern. Här kan du även provskala, känna och klämma på många av våra produkter och mycket mer. Ta en kopp kaffe med oss och ställ dina frågor.

Varmt välkommen till Nexans monter C:05!

Tävling

 

Kontakt:

Malin Lindström Marknadskoordinator
Tel 0325-805 62
malin.lindstrom@nexans.com