Elmässan Stockholm 2019 - Är ni redo!?

Välkommen till Nexans på Elmässan Stockholm 2019. Vi står som vanligt i monter H:04. Och precis som vanligt har vi fyllt vår monter med produktnyheter och annat skoj.

Den 16 oktober klockan 9 öppnar dörrarna för årets Elmässa Stockholm. Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan hade premiär 2004 i just Stockholm och har sedan dess vuxit sig större och starkare.


På installationssidan visar vi stolt upp våra nya, ännu bättre förpackningar. Passa också på att se kabeln som alla pratar om - stigarkabeln MQQ. Eller våra nya, vitare Easy-kablar - för ett ännu snyggare resultat. Sen tar vi även med vår unika FQLQ Easy™ Styr 5G6 + 2x0,75 mm². Det är en anpassad kabel för matning till laddstolpar eller laddboxar.

Inom infrastruktur, välkommen att upptäcka vår Ultimate-familj. Onödigt bra fiberkablar som är utvecklade för att klara tuffa, nordiska förhållanden. Självklart tar vi med våra unika fasadskåp - Sju färger på fasadskåp för att fasader har olika färg.


Utmana dina kollegor
Du kommer kunna delta i en spännande reaktionstävling med chans att vinna fina priser. Så utmana dina kollegor och kom och besök oss i montern. Här kan du även provskala, känna och klämma på många av våra produkter och mycket mer. Ta en kopp kaffe med oss och ställ dina frågor.

 

Varmt välkommen till Nexans monter H:04!

Anmäl dig här

Tävling

 

Kontakt:

Malin Lindström Marknadskoordinator
Tel 0325-805 62
malin.lindstrom@nexans.com