Dags för VIND 2019!

Att dra kabel för en vindkraftspark brukar vara en besvärlig historia. Med konceptet "Vind i väg" finns ett byggsätt som är snabbare, billigare och säkrare. Varmt välkommen!

Medvind för Nexans Tioårsjubileum!

För tio år sedan tog den svenska vindkraftsutbyggnaden fart, pådriven av ett förstärkt elcertifikatsystem och EU:s förnybarhetsmål. Branschorganisationen Svensk Vindenergi skapades och vår VIND-konferens slog deltagarrekord. Idag – tio år senare – har den svenska vindkraftsproduktionen tiofaldigats, produktionskostnaden har halverats, och Sveriges förnybarhetsmål uppnås nära ett decennium i förtid. Samtidigt är vi mitt i en avgörande tid, och fristen är kort ur ett klimatperspektiv. 

Hon är den elvafaldiga världsmästaren som blev klimatentrepenör, han är vår nya Energi- och digitaliseringsminister. Heidi Andersson och Anders Ygeman, två av årets talare.

Heidi Anders

 

 

 

 

 

 

Vind i väg – som ni kan se i vår monter är ett innovativt koncept där samarbetspartnerna är rörande överens om att utnyttja vägbygget till parken och samtidigt förbereda för kabelförläggning för att få en snabbare, billigare och säkrare förläggning.


Träffa oss på VIND 2019
Var: Münchenbryggeriet, Stockholm
När: 23-24 oktober

Monter: 18

 

Anmäl dig här

Mer om VIND 2019

 

 

Vi ses väl!