Så berörs vår verksamhet under corona-utbrottet

Våra medarbetares hälsa är givetvis vår främsta prioritet men parallellt arbetar vi för att säkra produktion och drift av vår verksamhet.

Covid_200Lars Josefsson_150Här i Grimsås håller vi oss löpande informerade om vad som sker på såväl globalt som lokalt plan och har vidtagit en rad försiktighetsåtgärder för att undvika smittorisk. Samtidigt håller vi hela tiden ett vakande öga på våra egna in- och utflöden så att de sker tryggt och säkert. I de fall kunder nu har nya riktlinjer för leveranser så vill vi tillmötesgå dessa så långt det bara är möjligt. 

Då vi har infört besöksförbud för icke-nödvändiga besök uppmuntrar vi därför våra kunder och andra samarbetspartners att istället boka möten med oss via webben. Eftersom varken mässmedverkan eller kundbesök är aktuella för tillfället får vi försöka ses på de sätt vi kan: Via telefon, mail eller webb. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor och funderingar.    

Som alla andra runt om i världen hoppas vi att livet snart kan få återgå till det normala. Fram till dess gör vi vad våra myndigheter ber oss om: Är mycket uppmärksamma på vårt eget hälsoläge och skyddar de mest sårbara i vårt samhälle genom att hålla oss hemma ifall vi inte känner oss fullt friska. 
Safety first – så lyder Nexans motto. Och aldrig tidigare har väl Nexans-koncernens ledord varit så centrala som nu. Så från oss alla till er alla: Stay safe. 

Kontakt:

Lars Josefsson VP Nordics BU BT CEO Sweden
Tel +46 325 801 52
lars.josefsson@nexans.com
Gabriella Myrén Kommunikationschef
Tel 0325 80592
gabriella.myren@nexans.com