Nexans på easyFairs 8-9 februari i Malmö

Välkommen att besöka oss i monter C01

2012-01-23 – Välkommen till Nexans monter på easyFairs Elmässa Öresund, där vi har en hel rad spännande produktnyheter att visa upp. Vad sägs till exempel om kompletta kabellösningar för fiber till hemmet med uttag, kabel och olika skarvkabinett utställda i sitt sammanhang, en ny flexibel och kompakt korskopplingsbox med universell öppningsfunktion eller om våra lättskalade halogenfria Easy-kablar?

I vår monter har du möjlighet att prova våra produktnyheter eller varför inte testa dina kunskaper i vår montertipstävling. Kanske blir du den lycklige vinnaren...


Nexans kabelexpert på Bredbandsseminarium den 9 februari
Kostnadsfri kunskap och inspiration. Missa inte tillfället att träffa och prata bredband med tre företag samtidigt som har specialistkompetens inom denna expansiva framtidsmarknad.


Kom och lyssna till vår kabelexpert Thomas Björkståhl som tillsammans med talare från Rittal och Wawin delar med sig av sina kunskaper och sina erfarenheter när det gäller framtidens innovativa lösningar inom Telekom/Bredband. Speciellt fokus för dagen är kanalisation, kapslingsteknik och optiska fiberlösningar. Nya krav och nya möjligheter!

Alla anmälda deltagare bjuds på frukost mellan 09:15-09:30!

Thomas Bjorkstahl

9 februari kl. 09:30
Bredbandsseminarium i konferensrum Ofelia & Othello.

Thomas Björkståhl är produktchef för fiberoptisk kabel på Nexans Sweden AB.

Läs mer om Nexans på easyFairsEasyFairs ElmässaVäl mött på easyFairs!


PLATS
Nya
Malmömässan, Hyllie, Malmö
8-9 februari


DATUM & TID
Onsdag 8 februari      09.00 - 17.00
Torsdag 9 februari     09.00 - 16.00


Nexans monter: C01

Kontakt:

Strömsjö Katrin Marknadschef Installation, Telekom, Elnät
Tel 0325 - 801 34
Fax 0325 - 803 22
katrin.stromsjo@nexans.com

Nexans Sweden AB

Nexans Sweden, med ca 500 anställda, är Nexans svenska huvudbolag och utgör en viktig produktionsresurs för Nexans inom både kraft- och telekabelområdet, bland annat genom rollen som koordineringscentrum för bandfiberkablar. Företaget ligger i Grimsås i Västergötland och utgör även logistikcentrum för kunder i Norden och Baltikum. Vidare finns där marknadsavdelningar för försäljning i Sverige, Finland och Baltikum. Ett mindre dotterbolag finns i Gislaved och kompletterande säljkontor finns i Göteborg, Halmstad, Sandviken, Stockholm, Sundsvall och i Finland.