Runda ringar med Nexans Easy™-kablar blir fyrkantiga

Nu byter Nexans ut den traditionella inplastningen av Easy™-kablar mot en praktisk och tålig förpackning av kartong. Allt för att göra vardagen enklare för elektriker.

Easy cable box NexansBegreppet Easy™-kablar sattes av Nexans på marknaden för ett antal år sedan. Ett ord som elektriker idag förknippar med kablar som är smidiga, lätta att skala och halogenfria. Nu byter Nexans ut den traditionella inplastningen av Easy™-kablar mot en praktisk och tålig förpackning av kartong. Allt för att göra vardagen enklare för elektriker.
 

Den nya förpackningen finns hos elgrossister efter sommaren. I ett första skede är det kablarna EXQ Easy™ och EQLQ Easy® som byter förpackning.
 

Vi har lyssnat på de som använder våra Easy™-kablar och utifrån de synpunkterna utvecklat den optimala förpackningen, säger Aron Andersson, produktchef på Nexans.


Fördelar med förpackningen
Vid en första anblick kan det se ut som en vanlig låda, men låt dig inte luras. Nexans har tänkt till ordentligt och bakat in en mängd praktiska egenskaper, här är några:
 

  • Integrerade och greppvänliga handtag gör den enkel och ergonomisk att bära.
  • Stabil konstruktion av kraftig kartong, behandlad för att tåla tuff hantering och fukt.
  • Öppning som går att återförsluta vilket gör att kabeln stannar på plats och inte blir smutsig.
  • Enkel att stapla (sparar utrymme) och ligger stabilt i bilen under transport.
  • Tydlig märkning och information gör det enkelt att hitta och välja rätt Easy™-kabel.
  • Återvinningsbar till 100 procent.


Nexans Easy™-kablar för en enklare vardag
Gemensamt för Nexans Easy™-kablar är att de skapar en enklare vardag för elektriker. De är lättskalade, talkfria, halogenfria, sparar tid och minskar arbetsskador. Dessutom är de nu förpackade i en praktisk kartong som gör det enklare att välja Nexans Easy™-kablar.

Kontakt:

Aron Andersson Produktchef Installation
Tel 0325-801 33
aron.andersson@nexans.com