Hållbarhet

Unga hållbarhetsexperter möts i samtalsserie om hållbarhet

2022-sep-20

I Nexans nya satsning 3 under 33 - young people sharing sustainable insights möts 3 personer - alla under 33 år, alla från olika företag och branscher för att samtala om våra gemensamma utmaningar utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Temat i det första mötet är "HUR MÄTER VI HÅLLBARHET", ett ämne som flitigt diskuteras på många företag och som man nu väljer att lyfta bland annat med hjälp av Ellinor Axelsson, hållbarhetsanalytiker på 2050, som både föreläser och leder samtalen.

Premiär 28 september, frukostmöte på 25e våningen av nybyggda Kronjuvelen, Göteborg.

I det första samtalet möts Sara Öberg, projekteringsledare JM, Nathalie Egenaes, hållbarhetsexpert SEB samt Jakob Svenningsson, inköpschef Nexans för att diskutera vilka mätmetoder som är relevanta för deras verksamheter och vad man i de olika företagen valt att satsa på.

- Det finns så många certifieringar och mätmetoder relaterade till hållbarhet - hur vet vi att vi satsar på rätt mätmetod om vi inte också pratar med andra aktörer och branscher om detta? Externa samarbeten är en nyckelfaktor för att företagens hållbarhetsstrategier ska bli riktigt hållbara, och här erbjuder vi gärna en samtalsscen, berättar Gabriella Myrén, kommunikationschef på Nexans. Vi har alla mycket att lära av varandra och vi behöver också bredda våra egna kontaktnät för att arbeta mer effektivt i vårt hållbarhetsarbete.  

Tanken med mötesserien är att vid varje tillfälle fokusera på en frågeställning relaterad till hållbarhet och bjuda in personer och företag med naturlig koppling till ämnet.

Lär dig mer:

Din kontakt

Gabriella Myrén

Communication and Event Manager Nordics

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng