Produkter och lösningar

Solcellskabel H1Z2Z2-K

2023-maj-16

För en mer hållbar installation

Sverige ska bli koldioxidneutralt år 2045. Fokus på förnybar energi är nödvändigt och med det växer marknaden för solcellsanläggningar. Det finns ett behov av en lokalt producerad DC-kabel för att kunna möta både efterfrågan på produkt och miljömål. Nexans är en aktör vars produktsortiment är en självklar pusselbit på vägen mot ett koldioxidneutralt Sverige. Ett lokalt alternativ som på köpet gör Nexans unikt med ett komplett sortiment av lokalt tillverkade kablar för solcellsanläggningar hela vägen fram till solcellspanel.


En lite ljusare baksida


En baksida med solenergi är komponenter från världens alla hörn – och deras långa resor. Visst, solen är den starkast lysande stjärnan. Men i det här fallet ska ingen skugga falla på den som står i kulisserna. Nexans nya solcellskabel H1Z2Z2-K är det högkvalitativa alternativet, en lätthanterlig DC-kabel producerad i Grimsås närbelägna skogar. Tillsammans med Nexans kompletta sortiment för solcellsanläggningar gör den installationen mer hållbar. Och baksidan lite ljusare.


H1Z2Z2-K. Jättesvår att uttala. Busenkel att använda.


Nexans nya solcellskabel H1Z2Z2-K är en DC-kabel som kopplas mellan solcellspanel och växelriktare.
Kabeln finns som 4, 6 och 10 mm2 i rött och svart utförande. Levereras på trumma eller i vår smidiga och användarvänliga förpackning Cable Guy.


H1Z2Z2-K gör Nexans utbud komplett inom solenergi så nu kan du använda Nexans kablar hela vägen i din solcellsinstallation. Vill du ha hjälp att skräddarsy just din installation är du alltid välkommen att höra av dig till oss, använd kontaktuppgifterna längre ner på sidan.

- Närproducerad i Grimsås
- Lätt att skala och hantera
- Lasermärkt metermärkning
- Smidig förpackning
- Lifemark™ - återvinningsmärkning

Vår framtid definieras av hållbara metoder och kräver drivkraft, innovation, satsningar och kunskap – egenskaper som karaktäriserat Nexans Sweden sedan 1948.

Din kontakt

Johannes Josefsson

Innovation Pull Leader

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng