Telekom

Nya GAHSL Microribbon 12–96 fiber!

13 apr. 2023

Microribbon - enkel att blåsa i befintliga rör

Möjligheten till utbyggnad av nät via befintlig infrastruktur och att enkelt utföra underhåll av redan befintligt nät, blir allt viktigare. Det finns en stor efterfrågan på snabba och smarta lösningar. Nexans lanserar nu Microribbon GAHSL 12-96 fiber – en tidseffektiv kabel med extremt bra blåsegenskaper och smidiga installationsfördelar.


Att vara igång snabbt efter ett avbrott


Nya Microribbon GAHSL sparar värdefull tid vid både installation och reparation. Har olyckan varit framme och ditt nät ligger nere pga. exempelvis en avgrävning så är det viktigt att få igång det igen så snabbt som möjligt. Tack vare kabelns tunna ytterdiameter och glatta ytskikt kan den enkelt blåsas i redan befintliga rör och infrastruktur.

 

Andra fördelar med GAHSL MICRORIBBON 12-96 FIBER
  • Liten ytterdiameter
  • Glatt ytskikt ger bra blåsegenskaper
  • Fiberband sparar tid vid installation och avbrott
  • Ny åldersbeständig lasermärkning
  • Utvecklad och tillverkad i Grimsås
  • För nordiskt klimat.

Bandet som inte slutar spela

Fiberband har fördelen att man kan svetsa ett helt fiberband på en gång och konstruktionen är ”torr” jämfört med en mikrokabel baserad på tub vilket gör det enklare att preparera kabeln och kapar installationstiden genom att slippa tidskrävande förberedelser. Tydlig färgkodning och enkel avmantling gör installationen snabb och säker. Anpassade leveranslängder ger en smidig hantering.


Blås så in i Norden


Microribbon går att blåsa långt, hela tre kilometer med 90 m per minut. Kabelns konstruktion och material är anpassad för de nordiska årstidernas temperaturväxlingar och tål mekanisk påverkan med bibehållen prestanda. Kablarna tål tuffa förhållanden som is, tjäle, sol och vatten. Våra Microribbon-kablar utvecklas och tillverkas i Grimsås, Sverige. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

This band will blow you away

Fiberband... Blåsa... Göteborgsvits... Ja, ni fattar...

Din kontakt

Gustav Nädele

Kommersiell Produktchef, Infra

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng