Din karriär

Här får du chansen att utvecklas i både yrkesliv och som människa. Här vill vi ha kunden i fokus. Vi tror på att bygga förtroenden, vi delar med oss till varandra av kunskap och erfarenhet.

Är du en modig och nyfiken person?
Försöker du ständigt hitta nya, bättre lösningar för kunden?
Tror du på möjligheten att skapa en bättre värld? 

Är det du? I så fall kommer du att uppskatta Nexans starka övertygelse när det gäller individuell och kollektiv kompetensutveckling. Här har du många möjligheter att både utvecklas och pröva på nya saker, om du är motiverad och drivs av samma värderingar som vi gör. 

Vi gillar olika personligheter och ambitioner - det är därför vi uppmuntrar alla att ta kontroll över sin egen karriär och vara så oberoende som möjligt.

Genom MyClick, ett koncernövergripande system, kan du sätta dina professionella mål, dela dem, få feedback, förbereda dina utvecklingssamtal, konkretisera din individuella utvecklingsplan och uppdatera din profil så att du utvecklas och når dina mål.

Vi bryr oss om våra anställda ...
Safety First är ett nyckelord inom vår grupp och ett koncept som Nexans anställda lär sig från första dagen och påminns om regelbundet. Genom regelbundna aktiviteter påminner vi oss om att alltid sätta vår säkerhet först.

Varje vecka får våra anställda en enkät med frågor om deras välbefinnande och arbetsmiljö. Deras svar är anonyma. Detta görs via Winningtemp, ett vetenskapligt verktyg utvecklat med AI. På det här sättet får vi snabbt en indikation på problem eller problem som måste åtgärdas, så att vi kan skapa en så bra arbetsmiljö som möjligt.

I Grimsås har våra anställda tillgång till vårt gym dit även andra Grimsåsbor är välkomna. Genom vår förmånsportal MyBenify får våra anställda regelbundna erbjudanden och rabatter under hela året.

... och om världen omkring oss också
I början av 2013 grundades Nexans Foundation, vår globala plattform för stöd till samhälls- och välgörenhetsprojekt. Här kan vi samordna flera initiativ från anställda i regioner och länder där Nexanskoncernen är verksam. Genom alla aktiviteter och projekt får vi också möjlighet att främja energiförsörjning i utsatta samhällen runt om i världen.

Lokalt stöder vi elever i våra skolor som gör bra ifrån sig akademiskt eller hjälper andra att prestera bättre. Vi stöder också olika organisationer i vårt samhälle som arbetar hårt för att hålla Grimsås attraktivt för gamla och unga; till exempel lokala fotbolls- och hockeyspelare.

MyClick

PLATTFORM FÖR PERSONLIG UTVECKLING

80%

INTERNREKRYTERING

MyBenify

VÅR FÖRMÅNSPORTAL

Take the tour
LÅT OSS TA DIG MED

Kablar finns överallt. Det finns kablar längst ner i våra hav, kablar i rymden, kablar kan till och med opereras in i kroppen om det behövs. Låt oss ta dig på en interaktiv rundtur för att upptäcka mer om Nexans värld. För att se ifall en karriär hos oss är något för dig.

Vill du veta hur det är att jobba på Nexans?

Här berättar några av våra anställda om hur de ser på sitt jobb.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng