Installation

Nexans EQLR Easy™

15 mars 2024

Introducerar Nexans EQLR Easy™ - Det största som hänt styrkabel sedan styrkabel

Framtidens styrelse, för enklare och säkrare kabelinstallationer

Nexans EQLR Easy är här, samma lika – fast bättre! Med innovativa material och designförbättringar erbjuder den en smidigare och säkrare arbetsprocess utan att kompromissa med prestanda. Aldrig har det varit lättare att böja ner, upp, över, under, runt eller förbi som med Nexans EQLR Easy.

Varför välja Nexans EQLR Easy?

Utforska fördelarna med att använda Nexans EQLR Easy för snabbare och säkrare kabelinstallationer. Denna kabel kan hjälpa dig att spara tid, pengar och minska risken för arbetsskador, samtidigt som den levererar pålitlig prestanda.

Genom att utöka vårt Easy-sortiment med EQLR Easy underlättar vi nu fler installatörers vardag. Gemensamt för våra Easy-kablar är att de är enklare att skala, smidigare att arbeta med och säkrare att använda. Samtliga kablar är halogenfria vilket gör dem brandskadebegränsande, det minskar risken för personskador vid brand och ger stora ekonomiska fördelar eftersom kablarnas egenskaper också underlättar sanering efter en eventuell brand.

Nexans EQLR Easy™ - Lekande lätt att installera

Märkvärdig lasermärkning för ökad synlighet och hållbarhet

Ett känt problem i branschen är att märkningen av parter försvinner vid handhavande. Upptäck hur Nexans EQLR Easy tar itu med ett känt problem genom att erbjuda tydlig och åldersbeständig lasermärkning av kabelns parter. Med ökad synlighet minskar risken för felaktig hantering och underlättar installationsprocessen. Det tycker vi är märkvärdigt!

Pålitlighet och certifieringar

Nexans EQLR Easy levererar pålitlighet och kvalitet med certifieringar enligt ISO- och branschstandarder. Med Nexans kan du vara säker på att du får produkter av högsta kvalitet som är utformade för att möta och överträffa dina förväntningar.

“ Styr- och signalkabel har sett likadana ut länge men får nu en efterlängtad uppgradering som underlättar installatörernas vardag – vilket är en av Nexans paradgrenar ”

Jonas Brännström

Produktchef Kraft & Installation

När du vill styra, kontakta oss

Genom nära kontakt med er installatörer och med en vilja att ständigt förbättra och förenkla utvecklar vi kontinuerligt vårt sortiment i Grimsås. Att finnas nära er är viktigt för oss, det säkerställer kvalitet där just du är och är bättre för miljön tack vare exempelvis kortare transporter. Tillsammans med er tänjer vi gränserna för en kabels hanteringsegenskaper utan att tänja på den höga kvaliteten. Vill du veta mer om Nexans EQLR Easy eller har frågor om vårt övriga sortiment?


Kontakta oss idag för mer information och personlig support från vårt team i Grimsås.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng