ULTIMATE™

Kablar för ett nordiskt klimat

The Ultimate Experiment

Ultimate™ är det nya namnet på våra mikrokablar. Ett namn som tydligt signalerar kablarnas överlägsna prestanda. Kablarna testas minutiöst för att klara tuffa, nordiska förhållanden med kyla, värme och slitage. För att bevisa dessa påståenden lät vi sticka en riktig kabeltröja, fast av Ultimate™ fiberkablar!

The Ultimate Experiment

Så optimerar vi våra Ultimate™-kablar

Kanske är vi lite för noggranna, men vi strävar alltid efter perfektion. Därför lägger vi ned extra tid och kraft för att resultatet ska bli det ultimata. Allt handlar om att skapa en enklare vardag för dig.


Långa blåslängder
Den optimala kombinationen av kabelns flexibilitet, kompakta konstruktion och egentillverkade mantelmaterial medför långa blåslängder.


Snabb och lätt installation
Snabbare och säkrare installation genom tydlig färgkodning och enkel avmantling samt anpassade leveranslängder för smidig hantering.


Vårt nordiska klimat
Rätt konstruktion och materialval ger bibehållen prestanda på kabeln trots årstidernas temperaturväxlingar och mekaniska påverkan vid tuffa förhållande som is, tjäle, sol och vatten.


Tillverkad i Grimsås
Våra Ultimate™-kablar utvecklas och tillverkas lokalt i Grimsås. Det är en av anledningarna som gör oss till experter på kablar som tål det nordiska klimatet.

GRHL Ultimate laser marking
GRHL Ultimate™

Denna mikrokabel är optimerad för långa installationslängder på mer än tre kilometer med blåsteknik i dukter med innerdiameter från 8 mm beroende av fibertal och diameter. Kabeln har unik och bestående lasermärkning. Levereras i längder upp till 16 km. Den är konstruerad för vårt nordiska klimat och tål -40° till +70° i drift. Den har olikfärgade tuber, enligt färgstandard S12, för en förenklad och snabb installation.  

Till produktdatabladet

GRHL Ultimate™ - En riktigt snabb mikrokabel!

GAGL Ultimate™

GAGL Ultimate™ är en mikrofiberkabel optimerad för blåsteknik, utvecklad och tillverkad i Grimsås för tuffa nordiska förhållanden. Mekaniskt robust tack vare aramidgarn. Kan fås i långa längder, upp till 8000 meter.

 

Till produktdatabladet

The Ultimate Newborn

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng