Elnät

Nexans gästar Elektrikerpoddens försnack

31 jan. 2024

Som man sår får man skörda

Du har väl inte missat att Nexans är stolta partners av Elektrikerpodden?

I det senaste avsnittet kan du höra Nexans produktchef för Elnät, Aron Andersson, berätta om lanseringen av den senaste innovationen. Ett klimatsmart alternativ till kraftkabel - Nexans AML 1 kV

 

Vilka är Elektrikerpodden?

Elektrikerpodden är en ledande podcast som vänder sig till professionella inom elbranschen. Genom att lyfta de komplexa och ständigt föränderliga aspekterna av elektrikerarbete, inklusive regeluppdateringar och ny teknik, erbjuds en värdefull plattform för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte.

Utöver den högt uppskattade podcasten finns Elektrikerpodden också aktivt närvarande på andra digitala plattformar som Youtube och olika sociala mediekanaler. Där delas värdefullt innehåll och information för att hålla elektriker informerade och engagerade.

Billy och Peter, värdarna för Elektrikerpodden, kombinerar över 10 års erfarenhet som auktoriserade elektriker och säljare på en elgrossist. Deras breda kunskap och erfarenhet gör dem till idealiska värdar för att belysa och diskutera relevanta ämnen inom elektrikeryrket.

Vi på Nexans är stolta partners till Elektrikerpodden där vi får chans att lyfta vår expertkunskap som kabelleverantör.

Din kontakt

Aron Andersson

Kommersiell Produktchef, Elnät

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng