Elnät

Nexans AXQ Infra

15 apr. 2024

Effekt, effektivitet, säkerhet och flexibilitet - fyra led(are)ord

Vilken servis!

Nexans AXQ Infra är perfekt anpassad för TN-C system och tar din elektriska infrastruktur till nya platser. Utrustad med tre linjeledare och en lika stor PEN-ledare som kombinerar PE- och N-ledare vilket möjliggör en problemfri överföring till den förbrukande enheten. PEN-ledaren fungerar som både skyddsledare och neutralledare, vilket ökar din effektivitet och förenklar ditt arbete med servisledningar.

Brandtal

Med en uppgraderad CPR brandklass, Dcas2d2a2, godkänd av Boverket, kan Nexans AXQ Infra nu även användas inomhus med fullständig säkerhet. Säg adjö till skarvar när du går in i byggnader - denna kabel erbjuder en skarvfri övergång.

Bästa PEN-fodralet

Den unika mantelkonstruktionen gör Nexans AXQ Infra mycket mer lättarbetad än standardkablar. Den är otroligt flexibel och enkel att skala, vilket leder till snabbare installationer och minskar risken för arbetsskador. Dessutom är kabeln utrustad med rivtråd och märkt med Nexans återvinningsmärkning, Lifemark™, som främjar återbruk och reducerar avfallsmängden.

“ Flexa dagen med Nexans AXQ Infra! Sätt fart på ditt arbete och låt vår kabel göra jobbet åt dig. Med Nexans AXQ Infra är det dags att elektrifiera framtiden ännu mer ”

Aron Andersson

Produktchef Elnät

Ute är inne och inne är ute

Nexans AXQ Infra eliminerar behovet av skarvar och övervakning vid övergångar från utomhus till inomhus. Med dess exceptionella prestanda och brandsäkerhet är den perfekt för krävande miljöer, vilket ger optimal flexibilitet och tidsbesparing i en enda kabel.

När du väljer Nexans, väljer du innovation, pålitlighet och en säker partner för elektriska framsteg.

 • Ny brandklass - Dcas2d2a2
  Samma kabel hela vägen in i byggnaden.
   
 •  Mycket flexibel och lättskalad
   Snabbare installation och bättre arbetsförhållanden.
   
 • Samma ledararea på alla ledare
  Slipp övervakning av PEN-ledaren på huvudledningar.

Din kontakt

Aron Andersson

Kommersiell Produktchef, Elnät

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng