Produkter och lösningar

Nexans introducerar ny Kabelguide för 2024

24 juni 2024

Välj rätt kabel för ditt projekt

"För en enklare vardag" är vårt motto i allt vi gör. Nu lanserar vi en ny och förbättrad Kabelguide som vi tagit fram i syfte att göra er vardag lite enklare i valet av kabel för olika projekt och installationer. Med cirka 17 olika produktfamiljer i vårt sortiment och betydligt fler artiklar, så fattar vi att det kan vara svårt att ha koll på kablarnas olika förläggningsegenskaper. När ska man egentligen välja vad? Oavsett om du arbetar med låg- mellan- eller högspänningskablar, hoppas vi att denna guide blir ett hjälpsamt verktyg i ditt dagliga arbete.

Vad Innehåller den Nya Kabelguiden?

Vår nya kabelguide är noggrant utformad för att ge dig den information du behöver snabbt och enkelt. Guiden är uppdelad i olika kategorier för att täcka alla typer av kablar:

Varje kabeltyp har specificerade rekommendationer och klassificeringar för olika användningsområden, vilket gör det lätt att hitta exakt vad du behöver för varje specifikt projekt.

Ladda ner Kabelguiden till din enhet idag!

För att göra det ännu smidigare har vi gjort det enkelt för dig att ladda ner vår PDF-guide direkt till din enhet. Följ dessa enkla steg för att ha guiden tillgänglig när du behöver den.

För Android:

  1. Tryck på nedladdningslänken för att öppna PDF-filen för KABELGUIDEN.
  2. När PDF-filen öppnas, tryck på de tre prickarna eller menyikonen i webbläsarens övre högra hörn.
  3. Välj “Ladda ner” eller “Spara som”.
  4. Filen kommer att sparas i din nedladdningsmapp på telefonen.

För Apple:

  1. Tryck på nedladdningslänken för att öppna PDF-filen för KABELGUIDEN.
  2. När PDF-filen öppnas, tryck på delningsikonen (rektangel med en uppåtpil).
  3. Välj “Spara till Filer” eller “Lägg till i Böcker” beroende på din preferens.
  4. PDF-filen kommer nu vara tillgänglig i appen Filer eller Böcker på din iPhone.
Relaterat dokument
pdf - 413.2 kB

Kabelguiden

Ladda ner

Beräkna med Nexans EASYCALC™

Komplettera guiden med vårt dimensioneringsverktyg Nexans EASYCALC™ för att få hjälp med att välja det optimala tvärsnittet och kabeltyp för just din installation. Att välja rätt dimension på sina elkablar är avgörande för säkerheten och prestandan i ditt elsystem. Korrekt dimensionerade kablar minskar risken för överhettning, kortslutningar och andra elektriska problem som kan leda till brand eller skador på utrustning. Genom att använda kablar med rätt dimension för belastningen minimerar du energiförluster och säkerställer effektiv överföring av ström, vilket kan leda till lägre energikostnader på lång sikt. Investeringen i korrekt dimensionerade elkablar är därför en klok åtgärd som ger långsiktiga fördelar för både säkerheten och ekonomin.

Med Nexans nya Kabelguide för 2024 blir det enklare än någonsin att välja rätt kabel för alla dina projekt. Ladda ner din kopia idag och ha alltid rätt information till hands, direkt på din enhet.

Tjänster och digitala verktyg:

Din kontakt

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng