Företag – laddstolpar och hybridkablar

Effektstyr laddning av elfordon – ladda personalens elfordon utan risk för effektöverträdelser. Med våra hybridkablar sänker du kostnaden vid laddning av elbilar.

Nexans hybridkablar har både kraft- och styrfunktion i ett, vilket innebär att det bara behövs en enda kabel mellan elcentral och laddpunkt. Resultatet blir en enklare, snyggare och snabbare installation med minskad risk för effektöverträdelser. En vinst där både installatören, kunden och slutkunden som laddar sitt fordon sparar både tid och pengar. Våra hybridkablar passar tillsammans med laddboxar och laddstolpar från alla ledande leverantörer.

Sänk kostnaden när du laddar företagets elbilar

Kablarnas effektstyrning och lastbalansering hjälper användaren att utnyttja och reglera sitt abonnemang på bästa sätt. Företag som har effektabonnemang, så som tillverkningsindustrier, kan få en straffavgift vid effektöverträdelser. Kostnad för överträdelser och höjning av effektabonnemang varierar beroende av upprättade elavtal men kan bli väldigt kostsamt. 

Nexans samtliga laddkablar ingår i vårt EasyTM-sortiment.

De är

  • lättskalade
  • halogenfria
  • talkfria
  • minskar arbetsskador
  • sparar tid och pengar.

Låt Nexans hjälpa ditt företag

Som kund hos oss på Nexans får du personlig service och kundsupport när du behöver. Vi hjälper dig att hitta den bästa kundlösningen för elbilsladdning till ditt företag.

Varmt välkommen att kontakta oss på Nexans!

Läs med om elbilsladdning för:

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng