Flerfamiljshus

Effektstyr laddningen av elfordon - ladda en eller flera bilar samtidigt när elen räcker till.

Elpriset generellt går upp och ner under dygnet beroende på hur mycket el som används och produceras. Även behovet av el varierar mellan olika tidpunkter på dygnet. Exempelvis ökar belastningen ofta på eftermiddagen när de boende samtidigt behöver laga mat och ladda sin bil för att därefter minska på natten när de flesta sover.

Kablarnas effektstyrning och lastbalansering hjälper användaren att utnyttja och reglera sitt abonnemang på bästa sätt. Effektstyrning och lastbalansering, vad gäller laddning av elfordon, kan reducera de årliga elkostnaderna. Exempelvis behöver inte fastighetsägaren säkra upp från 35 A till 50 A, vilket innebär en ökad kostnad på ca 6000:-.

Installerar du Nexans kombikablar behövs bara en enda kabel mellan elcentral och laddpunkt. Detta eftersom kablarna har både kraft- och styrfunktion. Du får en enkel, snygg och snabb installation där effektstyrningen är smidigare att reglera. På lång sikt sparar både du som installatör och slutkunden som laddar sitt fordon tid och pengar. Våra kombikablar passar tillsammans med laddboxar och laddstolpar från alla ledande leverantörer. Laddkablarna ingår i vårt Easysortiment. De är lättskalade, halogenfria, talkfria, minskar arbetsskador samt sparar tid och pengar.

 

Smarta kablar för en snabb och enkel installation.

Se hur du enkelt installerar våra smarta kablar mellan elcentralen och laddboxen/laddstolpen.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng