Flerfamiljshus – sänk kostnaden vid laddning av elbilen

Effektstyr laddning av elfordon – ladda en eller flera bilar samtidigt när elen räcker till och när priset för laddningen är som mest fördelaktigt.

Generellt går elpriset upp och ner under dygnets timmar beroende på hur mycket el som används och produceras. Även behovet av el varierar mellan olika tidpunkter på dygnet. Exempelvis ökar belastningen ofta på eftermiddagen när de boende samtidigt behöver laga mat, tvätta och ladda sina bilar för att därefter minska på natten när de flesta sover.

Effektstyrning – ladda elbilen när priset för laddningen är som mest fördelaktigt

Nexans laddkablar har effektstyrning och lastbalansering som hjälper fastighetsägaren att utnyttja och reglera sitt abonnemang på bästa sätt. Genom effektstyrning och lastbalansering vid laddning av elfordon kan man reglera elförbrukningen, spara pengar utefter elpriserna och undgå att säkra upp husets elcentral vilket skulle höja den årliga kostnaden på elabonnemanget.

Hybridkablar för laddboxar och laddstolpar

Med Nexans hybridkablar behövs bara en enda kabel installeras mellan elcentral och laddpunkt, tack vare att kablarna har både kraft- och styrfunktion. Du får en enkel, snygg och snabb installation där effektstyrningen är smidigare att reglera. På lång sikt sparar både du som installatör och slutkunden som laddar sitt fordon tid och pengar. Våra hybridkablar passar tillsammans med laddboxar och laddstolpar från alla ledande leverantörer.

Laddkablarna ingår i vårt EasyTM-sortiment. De är

  • lättskalade
  • halogenfria
  • talkfria
  • minskar arbetsskador
  • sparar tid och pengar.

 

 

Hitta rätt lösningar med Nexans

Nexans skräddarsyr kundlösningar. Vi ger personlig rådgivning och kundsupport när du behöver.
Kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig vidare!

Läs mer om elbilsladdning för:

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng