Kompletta lösningar

Kompletta lösningar för ett framtidssäkrat nät

Allt som behövs, från fiber och koppar till kompetens och service

Du hör det hela tiden, utvecklingen går snabbt. Och det finns få områden där uttrycket stämmer så väl som när det gäller hemmanätverk. Det är anledningen till att det lönar sig att investera i rätt produkter och helhetslösningar redan från början. Lägst pris är inte alltid det mest fördelaktiga i ett längre perspektiv. Att bygga ett stabilt hemmanätverk är ungefär som att bygga ett hus. Utan en genomtänkt och stabil grund blir det lätt lite svajigt.  
 
Helhetslösningar för hemmanätverk
När vi talar om helhetslösningar för hemmanätverk menar vi TV, datorer, surfplattor och mobiler. Drömmen för alla de som samtidigt vill kunna se på film, spela dataspel och kommunicera med omvärlden. En lösning som fungerar utan irriterande hack och fördröjningar är otroligt viktigt just i denna tid. Oavsett vilket rum användaren befinner sig i. 
 
För alla tjänsteleverantörer
Det spelar ingen roll vilken tjänsteleverantör som väljs, alla trivs utmärkt i vår miljö. Dessutom är våra produkter anpassade för att passa de mediacenter och IT-centraler som redan finns på marknaden. Resultatet blir ett hemmanätverk vars teknik och prestanda fungerar idag, dessutom är det förberett för nästa generation. 
 
Fiber eller koppar är upp till dig
Nexans har produktbredden, kunskapen och erfarenheten.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng