En sund arbetsplats

Medarbetarna - hjärtat i vår verksamhet

På Nexans är den enskilda medarbetarens hälsa allas hälsa. Vi arbetar tillsammans, påverkas av varandra och behöver varandras kompetens. Därför vill vi arbeta för alla medarbetares hälsa och välmående. Utöver lagar och regler som finns gällande anställningsavtal har vi inom Nexans flera egna initiativ för att stärka våra medarbetare - dels vad gäller utbildning och kompetensförsörjning, dels inom hälsa och välbefinnande.

 

  • Winningtemp
    Våra medarbetare får varje vecka anonymt svara på frågor som rör deras välmående och arbetsmiljö. Detta görs via Winningtemp, ett vetenskapligt verktyg utvecklat med hjälp av AI. På så sätt får vi snabbt indikation på om något förändras i syfte att forma en så bra arbetsmiljö som möjligt. 

 

  • Nexans Gym
    Vid vår produktionsanläggning i Grimsås har medarbetarna, via friskvårdsbidraget, tillgång till ett 300 kvm stort gym. Här finns crosstrainers, löpband, bänkpressar, trappmaskin och vikter att tillgå bara 300 meter från arbetsplatsen. I direkt anslutning till gymmet finns omklädningrum, toaletter och duschutrymmen.
Relaterat dokument
pdf - 809.3 TB

Mångfalds- och inkluderingspolicy

Ladda ner

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng