Globalt engagemang

Många chanser att göra skillnad

En fördel med att vara en del i en världsomspännande koncern är att det lokala, sociala engagemanget kan delas med många och även spridas till andra platser. Inom Nexans pågår många globala initiativ för jämställdhet, rättvisa och inkludering som gör gott både innanför och utanför Nexans väggar.  

  • Nexans Foundation
    I början av 2013 instiftades Nexans Foundation, vår globala plattform för stöd till samhälls- och välgörenhetsprojekt. Genom organisationen kan vi enklare samordna alla initiativ från medarbetare i regioner och länder där Nexanskoncernen är verksam. Dessutom ger detta oss möjlighet att även arbeta med hållbar elektrifiering i utsatta samhällen.
     
  • WiN - We in Nexans
    Koncernens program för mångfald och inkludering arbetar för att göra vår gemensamma arbetsmiljö till en bättre plats för alla. Vi strävar efter en inkluderande arbetsmiljö där alla kan engagera sig, tala fritt, blomstra och på så sätt bidra till våra affärsresultat.
    Vårt första steg mot en mer mångfaldig inkludering är att nå en jämställdhetsnivå som också representerar mångfalden hos våra kunder, leverantörer och samhällen som vi tjänar.

Kontakta oss

Ämnen som du vill ha mer information om:

Obligatoriska fält*

Vänligen kontrollera adressen igen.

En e-postadress kan endast innehålla ett @

Skydd av personlig data

Du har rätt att invända mot hur dina personuppgifter behandlas och används i marknadsföring eller för kommersiella ändamål.

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi kommer att höra av oss till dig inom kort.

Fel

Ett fel uppstod. Vänligen försök igen.

Stäng